Talent123 over ons

Over ons

Wij zijn Talent123, een familiebedrijf welke bemiddelt voor tijdelijke vacatures en interim opdrachten binnen de overheid voor verander- en/of ontwikkelopdrachten. Schrijf je direct in of lees hieronder meer over wie wij zijn en wat we doen!

Mensgerichte daadkracht

Persoonlijk, Betrokken en oog voor Talent

Talent123

Familiebedrijf

Sinds onze oprichting in 2009 als familiebedrijf, maken we een gezonde groei door die voortvloeit uit onze missie, visie en werkwijze. We kennen geen targets of groeidoelstellingen dat leidt alleen maar tot ongewenste situaties. We werken uit onze passie en interesse om aan maatschappelijke bedrijfsvraagstukken en aan de ontwikkeling van mensen te kunnen bijdragen. Dit heeft geleid tot veel lange termijn relaties die we koesteren. We zijn zeer selectief met welk vraagstuk we wel en waar we niet mee aan de gang gaan.

Expertise - interim

Expertise Talent123

Organisaties hebben grote interesse in ervaren professionals die vernieuwende projecten kunnen helpen verwezenlijken. We zijn trots op het feit dat wij die professionals kunnen aanbieden die de juiste beweging kunnen brengen passend bij bijna ieder gewenst maatschappelijk bedrijfsvraagstuk. Onze toegevoegde waarde ligt in de verbinding tussen het vraagstuk, de vaardigheden en het selecteren van de juiste persoonlijkheid.  Simpel gezegd weten we hoe het moet en wie het kan.

De mens centraal, iedere verandering begint bij de mens zelf.

Marcel van Donge - Directeur Talent123

Talent123 over ons oprichting
Inspiratie en samenwerking

Opgericht vanuit passie

“Na mijn opleiding Bedrijfskunde en een aantal modules op Nyenrode heb ik brede ervaring opgedaan met programmatische verandervraagstukken, personele ontwikkel- en resourcevraagstukken. Ik ben iemand die een passie heeft voor het (door)ontwikkelen van mensen en organisaties. Door een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven in 2009 ben ik mij gaan herbezinnen op wat ik de komende periode wilde gaan doen.”

“Ik heb in 2009 de stap genomen om mijn kennis en ervaring te gaan inzetten in het begeleiden van andere professionals die zich vooral bezig houden met organisatie- ontwikkelvraagstukken waarbij het ‘Rijnlands werken’ het uitgangspunt is. Ik geloof in het mobiliseren van de energie van de organisatie, waarbij het ontwikkelen van de organisatie tot stand komt door het ontwikkelen van de mensen uit de organisatie zelf. De inhuur welke soms nodig is om het proces te begeleiden of te versnellen dient vooral faciliterend te zijn.”

“Ik kijk uit naar inspirerende ontmoetingen en samenwerkingen waarbij we mooie blijvende resultaten binnen maatschappelijke organisaties tot stand kunnen brengen.”

Marcel van Donge – Directeur Talent123

Bescheiden, initiatief, lef

Visie

Verbinding

Verbinden

De mens staat voortdurend in relatie met de maatschappij, zijn privéomgeving en de organisatie waar hij werkzaam is. Om duurzame ontwikkeling en verandering tot stand te brengen, streef je naar het in balans zijn van persoonlijke ontwikkeling met de bedrijfsontwikkeling.

Verdieping - verdiepen

Verdiepen

Als de verandering echt van binnenuit komt, kun je iedere verandering bij organisaties blijvend waarborgen en voorkom je onnodige weerstanden. Door oprecht verbinding te maken en te weten wat mensen bezig houdt, is het mogelijk te verbreden en te verdiepen

Vernieuwing - Vernieuwen

Vernieuwen

Hierdoor is het mogelijk om jezelf als mens en dus ook als organisatie te vernieuwen en te ontwikkelen. Wij geloven meer in het Rijnlands organiseren, met de mensen zelf, dan in het top-down Angelsaksisch organiseren.

Talent123 staat voor Mensgerichte Daadkracht

Sinds onze oprichting in 2009 maken we een gezonde groei door die voortvloeit uit onze missie, visie en werkwijze. Organisaties hebben grote interesse in ervaren mensen die innovatieve projecten kunnen verwezenlijken. We zijn trots op het feit dat wij die mensen kunnen aanbieden die de juiste beweging kunnen brengen binnen de overheid en publieke sector. Met onze kernwaarden: initiatief, bescheiden en lef zorgen wij voor de juiste aanpak welke aansluit bij ons gedachtegoed ‘Mensgerichte daadkracht’. Onze toegevoegde waarde ligt in de verbinding tussen het vraagstuk, de vaardigheden en de juiste persoonlijkheid.  Simpel gezegd weten we hoe het moet en wie het kan.

100% aandacht     100% match     100% voldoening

Betrokkenheid, samenwerking en respect

Bedrijfscultuur Talent123

Fase 1

Persoonlijk

Wij onderscheiden ons vooral door een mensgerichte aanpak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, samenwerking en respect, waarin veel ruimte wordt gegeven aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Ook houden we graag de lijntjes kort en staan we altijd klaar voor een persoonlijk gesprek.

Fase 2

Sterke betrokkenheid

Wij bieden de voor ons werkzame professionals een prettige werkplek met goede arbeidsvoorwaarden. Hierdoor is de betrokkenheid hoog, zijn de onderlinge omgangsvormen goed en hebben we een fijne werksfeer. We zijn dan ook zeer gemotiveerd om een service van hoge kwaliteit aan onze interim professionals en opdrachtgevers te leveren.

Fase 3

Respectvolle omgang

Onze ambities liggen hoog en dat kunnen we alleen waarmaken als we onderling en naar buiten open en transparant zijn, zodat we de juiste besluiten kunnen nemen. We zijn open, hebben respect voor elkaars meningen en ideeën en laten dit ook zien in onze communicatie.

Talent123 over ons eigen ondernemerschap
Creatieve werkwijze

Eigen ondernemerschap

Binnen Talent123 werken we op een decentrale manier. We verwachten van elkaar dat we eigen ondernemerschap laten zien. Besluitvorming vindt plaats op basis van goed overleg, het blindelings opvolgen van opdrachten is niet onze stijl. Dynamische marktomstandigheden vereisen immers een creatieve werkwijze en dus volop ruimte voor eigen initiatief. Wij denken dat we met deze manier van werken onze klanten en professionals het beste van dienst kunnen zijn.

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Schrijf je vrijblijvend in bij Talent123, we zullen je benaderen als er een passende opdracht voorbij komt!