Talent123 richt zich op het begeleiden en uitvoeren van programma’s, projecten en ontwikkeltrajecten binnen de publieke sector. De kracht van een bestendige verandering zit hem in de talenten en daadkracht van uw medewerkers. Door deze talenten te herkennen, te ontwikkelen en te benutten bent u in staat van binnenuit (dus breed gedragen) te veranderen en om op eigen kracht verder te gaan. Dit noemen wij mensgerichte daadkracht.

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen
We helpen effectief ontwikkeling te organiseren en te borgen. Dit doen we door te bouwen op dat wat goed is, door talenten te ontwikkelen en te richten, door mensen bij elkaar te brengen en door kennis te delen en beschikbaar te stellen. Wij spreken het organiserend vermogen van uw organisatie aan en gaan daarbij altijd uit van wederkerigheid, plezier en vertrouwen.

De juiste balans
Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen mensgerichte en resultaatgerichte daadkracht omdat dit u de beste en meest duurzame resultaten levert. Dit komt terug in onze kerndiensten ONTWIKKELEN, ORGANISEREN en DETACHEREN. Wij werken hierbij uitsluitend met professionals die passen bij de wensen, behoeften en gedachtegoed van zowel uw als onze organisatie.