Talent123 richt zich op het begeleiden en uitvoeren van programma’s, projecten en ontwikkeltrajecten binnen de publieke sector. De kracht van een bestendige verandering zit in de talenten en daadkracht van uw medewerkers. Door deze talenten te herkennen, erkennen en te ontwikkelen bent u in staat om van binnenuit te veranderen. 

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen

We helpen effectief ontwikkeling te organiseren en te borgen. Dit doen we door te bouwen op dat wat goed is, door talenten te ontwikkelen en te richten, door mensen bij elkaar te brengen en door kennis te delen en beschikbaar te stellen. Wij spreken het organiserend vermogen van uw organisatie aan en gaan daarbij altijd uit van wederkerigheid, plezier en vertrouwen.

De juiste balans

Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen mensgerichte en resultaatgerichte daadkracht omdat dit u de beste en meest duurzame resultaten levert. Dit komt terug in onze kerndiensten ontwikkelen, organiseren en detacheren. Wij werken hierbij uitsluitend met professionals die passen bij de wensen, behoeften en het gedachtegoed van zowel uw als onze organisatie.

Voor meer informatie:

Samenwerkingen

Wij werken met wederkerigheid, plezier en vertrouwen samen met verschillende opdrachtgevers.