Publieke sector opdrachtgevers Talent123

Opdrachtgevers

Talent123 richt zich op het begeleiden en uitvoeren van interim-programma’s, -projecten en -ontwikkeltrajecten binnen de publieke sector. Lees hier wat wij betekenen voor onze opdrachtgevers.

Professioneel en Deskundig

Diensten

Talent123 vertaalt, samen met u, uw bedrijfsstrategie in realistische ambities, plannen en doelstellingen. Dat doen we door gebruik te maken van de krachten en talenten in uw organisatie aangevuld met faciliterende expertise.

Organisatieadvies publieke sector

We kunnen helpen met het vertalen van een visie of strategie naar haalbare doelen, en ook de innovatie binnen uw organisatie verder onder de loep nemen.

Detacheren interim professionals

Wij matchen de juiste professionals aan de juiste opdracht om zo verandering en ontwikkeling in uw organisatie teweeg te brengen.

Expertise

Talent123 bestaat uit een team van ervaren, ondernemende consultants, met bewezen expertise en toegevoegde waarde. Onze specialisatie ligt binnen de publieke sector en wij bieden ondersteuning voor elke professional op de werkvloer.

Persoonlijk

Ook als opdrachtgever heeft u bij ons uw eigen contactpersoon. Wij begeleiden onze interim professionals en u als opdrachtgever. Daarbij bieden wij tussentijdse- en evaluatiegesprekken tijdens de opdracht en komen wij graag persoonlijk langs op de werkvloer.

Contact

Neem zonder extra kosten contact met ons op. Wij staan klaar om u te informeren en met u mee te denken. Wij zijn betrokken bij u en onze professionals en staan voor open communicatie.

Mensgerichte daadkracht

De juiste balans

Ontwikkeling

Ontwikkelen

De kracht van een bestendige verandering / ontwikkeling zit in de talenten en daadkracht van uw medewerkers. Door deze talenten te herkennen, erkennen en te ontwikkelen bent u in staat om van binnenuit te veranderen / ontwikkelen.

Organiseren

Organiseren

We helpen effectief de ontwikkeling te organiseren en te borgen. Dit doen we door te bouwen op dat wat goed is, door talenten te ontwikkelen en te richten, door mensen bij elkaar te brengen en door kennis te delen en beschikbaar te stellen.

Detacheren Talent123

Detacheren

Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen mensgerichte en resultaatgerichte daadkracht omdat dit de beste en meest duurzame resultaten levert. Wij werken hierbij uitsluitend met professionals die passen bij de wensen, behoeften en het gedachtegoed van zowel uw als onze organisatie.

Dienstverlening

De diensten van Talent123 en de inzet van onze professionals bieden maximale flexibiliteit voor elke organisatie binnen de publieke sector. Om aanwezige kracht en talent aan te vullen met precies die toegevoegde waarde, die op dat moment nodig is. Maximale flexibiliteit voor een dag, een week, een maand of een jaar. Altijd op maat.

Publieke sector Ontwikkelen Organiseren Detacheren Talent123

100% aandacht      100% match      100% voldoening

continuïteit en groei

Onze expertise

Organiseren

Organisatieadvies publieke sector

We proberen snel inzicht te krijgen in de uitdaging waar u als opdrachtgever binnen de publieke sector voor staat en dragen verbeteringen aan. Allereerst kunnen we u helpen met het vertalen van een visie of strategie naar haalbare doelen en implementatie, maar we kunnen ook de innovatie binnen uw organisatie verder onder de loep nemen en begeleiden.

Ontwikkeling

Ontwikkelmanagement

Op basis van de gekozen doelen en oplossingen kunnen we uw interne bedrijfsvoering richten / inrichten / optimaliseren. Dit doen we met behulp van inrichtings- en optimaliseringsplannen en door samen met u op zoek te gaan naar een verander- en innovatiestrategie. Denk aan het verzorgen van workshops om veranderprocessen binnen uw organisatie te begeleiden en ontwikkelprogramma’s voor uw personeel en/of leidinggevenden samen te stellen.

Detacheren Talent123

Detachering Interim Professionals

We kunnen u van dienst zijn met het leveren van uiteenlopende programma- en projectdiensten. Dit doen we door van tevoren goed in te schatten wat de benodigde inspanningen zijn om uw ambities te verwezenlijken. Op basis daarvan kunnen we inrichtingsplannen maken, uw processen optimaliseren en zo nodig talenten van buiten de organisatie aantrekken. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervullen van een interim positie in de lijnorganisatie die de besproken veranderingen door kan voeren, een sterke projectleider of andere projectmedewerkers.

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen

Een greep uit onze samenwerkingen

Nieuwsgierig? Neem direct contact met ons op!

Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, bel, mail of kom gerust langs op kantoor.