Ontmoet het team van Talent123 
Meer weten? Klik gerust op onze foto’s om te weten wat wij doen, wie wij zijn en met wie je binnenkort misschien contact hebt.  

Erica Draaisma

Commercieel medewerker
info@talent123.nl

☎ +31 (0)79 3 612 739

Talent123 is voor mij
Mensgerichte daadkracht in tastbare vorm. De meerwaarde van Talent123 blijkt uit aantoonbare en merkbare persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid in klantcontact, advies en begeleiding van zowel opdrachtgevers als professionals.

Adviseur voor
Begeleiding en matching van voorkomende opdrachten en intakes, organisatiebreed met als aandachtsgebied de overheid.

Wie ben ik?
Ik heb heb als professional o.a. opleiding genoten als Pedagogiek MO-A, MASTER SEN Gedragsspecialist.
Sleutelwoorden zijn voor mij: ontwikkelen en leergedrag van mensen; geduldig, teammens, samenwerken, enthousiast en positief. Mijn communicatiestijl is meewerkend en samenwerkend.

×
Erica Draaisma

Erica Draaisma

Commercieel medewerker

Marcel van Donge

Management consultant en directeur
✉m.vandonge@talent123.nl

☎+31 (0)6 26 150 494

Talent123 is voor mij
De bundeling van de kennis en kunde van mijn collega’s en van mij met als doel het ontwikkelen van bedrijven en het ontwikkelen van mensen.

Adviseur voor
Bedrijfskundig organisatieadvies op programmatische verandervraagstukken, personele ontwikkel- en resourcevraagstukken.

Wie ben ik?
Ik ben iemand die een passie heeft voor het (door)ontwikkelen van organisaties en mensen. Ik sta voor verbinding en oprecht contact, als innovatief ontwikkelaar, die graag anders naar zaken kijkt.

Vakmanschap en verantwoordelijkheid op de werkvloer zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Persoonlijke ontwikkeling is wat mij betreft altijd in balans met de ontwikkeling van de organisatie.

Mijn sleutelwoorden: Verbinding, anders kijken, ontwikkeling, energie, betrokkenheid , effectief, efficiënt, integraal, eenvoudiger, met duidelijk leiderschap.

Mijn expertise
Na mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik brede ervaring opgedaan met het opzetten van bedrijfsonderdelen en het doorvoeren van verbeteringen van de bedrijfsprocessen in diverse branches. Bij deze trajecten heb ik mij weten te onderscheiden als een resultaatgericht manager met gevoel voor de menselijke daadkracht en ontwikkeling.

LinkedIn profiel ×
Marcel van Donge

Marcel van Donge

Management consultant en directeur

Rob van Viersen

Consultant
✉ robv.viersen@talent123.nl

☎ +31 (0)6 42 429 993

Talent123 is voor mij
Meer dan een zakelijke onderneming waarbij winstoptimalisatie het uitgangspunt is.
Het is een organisatie die meerwaarde creëert. Wij kennen onze professionals  en opdrachtgevers persoonlijk en zorgen altijd voor de 100% match. Dit doen we met respect en zorgvuldigheid.

Adviseur voor
ICT, Service Management  Processen, Coaching, Personele zaken, HRM, Bank, Verzekeren, Projectmanagement.

Wie ben ik?
Ik ben een kei in het verbinden en ga op een makkelijke manier een relatie aan met mensen. De kracht van de samenwerking en de kracht van mensen, is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Ik heb een brede interesse, heb oog voor wat er speelt en heb een uitstekende balans tussen resultaatgerichtheid en mensgerichtheid. Daarnaast ben ik zeer goed in staat om mensen te coachen, te ondersteunen, samen “blinde vlekken” te vinden en hiervoor handvatten te bieden die persoonlijke ontwikkeling ten goede komt.

Mijn expertise
Ik ben een professional die zich heeft bekwaamd in Service-management (ITIL), Projectmanagement, Mediation en Coaching.
Met brede ervaring in de IT sector, met name op het vlak van de demand- supply chain, servicemanagement en het op de werkvloer begeleiden van IT’ers.
Het merendeel van mijn ervaring heb ik opgedaan met meer dan 20 jaar werkervaring in de financiële sector.

LinkedIn profiel ×
Rob van Viersen

Rob van Viersen

Consultant

Griffith van Donge

Resource Consultant
✉ g.vandonge@talent123.nl

☎ +31 (0)6 44 16 15 71

Talent123 is voor mij
Het ontwikkelen van mensen en organisaties door middel van persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Adviseur voor
Verschillende bedrijfsonderdelen en opdrachtgevers. O.a. interim- & verandermanagement, HRM & organisatieontwikkeling, ICT, communicatie en bedrijfsvoering.

Wie ben ik?
Een consultant die professionals met de beste expertise, kennis en ervaring aan elk bedrijfsmatig vraagstuk verbind.

Eerst breng ik de vraagstelling, wensen en de behoeften van de klant in kaart. Door middel van persoonlijke aandacht en betrokkenheid zorg ik voor de juiste professional, op de juiste plek.

Op deze manier kan ik bijdragen aan de organisatieontwikkeling van de opdrachtgever, alsook aan de persoonlijke ontwikkeling van de professional.

Daarnaast zorg ik voor het bijhouden van klantcontacten en het opzetten en inrichten van werving- en selectieprocessen. Belangrijk is het relatiebeheer met de kandidaten, waarbij ik persoonlijke aandacht en betrokkenheid van groot belang vind.

LinkedIn profiel ×
Griffith van Donge

Griffith van Donge

Resource Consultant

Marc van der Krogt

Coach & consultant
✉ m.vanderkrogt@talent123.nl

☎ +31 (0)6 23 936 899

Talent123 is voor mij
Aandacht voor de mens en de ontwikkeling van zijn talenten. Samen stappen zetten, voor jezelf en met de klant.

Adviseur voor
Organisatieverandering vanuit houding en gedragsperspectief. Training en coaching op en naast de werkvloer.

Wie ben ik?
Ik werk altijd op mijn authentieke wijze waarbij ik met veel passie en energie in staat ben anderen te raken en in beweging te laten komen. Ik ben te omschrijven als open, direct en soms confronterend maar altijd oprecht.

Mijn expertise
Ervaring op het gebied van het inrichten en uitwerken van verandertrajecten vanuit een gedrag/cultuurperspectief, gekoppeld aan de te implementeren inhoudelijke verandering.
Het geven van training en coaching op het gebied van leiderschap,  team- of persoonlijke ontwikkeling. Ook: intake- en loopbaan coaching voor (freelance) professionals.

LinkedIn profiel ×
Marc van der Krogt

Marc van der Krogt

Coach & consultant

Milou van der Starre

Resource Consultant
✉ m.vanderstarre@talent123.nl

☎ +31 (0)6 17 97 01 02

Talent123 is voor mij
Op een mensgerichte manier op zoek gaan naar de 100% match met aandacht voor de wensen, ambities en persoonlijke ontwikkeling van de professional.

Adviseur voor
Verschillende disciplines zoals marketing, communicatie, ICT, projectmanagement, verandermanagement en HR. Daarnaast kunnen professionals die niet goed weten waar zij staan, wat zij willen of het lastig vinden hun eigen kracht te herkennen en benoemen mij raadplegen. Door het voeren van gesprekken gaan wij hier samen mee aan de slag.

Wie ben ik?
Een consultant die energie en voldoening haalt uit het verder helpen van professionals naar een nieuwe stap. En daar waar nodig help ik professionals hun kracht en kwaliteiten te herkennen. Ik ga op zoek naar de 100% match waarbij zowel de professional als de opdrachtgever zich prettig voelt. Betrokkenheid, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en relatiebeheer spelen hier een belangrijke rol bij.

LinkedIn profiel ×
Milou van der Starre

Milou van der Starre

Resource Consultant

Naomi van Donge

Projectondersteuner
n.vandonge@talent123.nl

☎ +31 (0)6 42 836 161

Talent123 is voor mij
Ruimte om mijn talenten te benutten en te ontwikkelen. Samenwerken vanuit verbinding met oog voor ieder mens met zijn/haar kwaliteiten en wensen.

Adviseur voor
Het ondersteunen van collega's bij projecten. Verschillende werkzaamheden binnen het team op het gebied van ICT, marketing en administratie.

Wie ben ik?
Ik ben werkzaam als projectondersteuner bij Talent123. Ik houd van gevarieerd werk door in verschillende gebieden werkzaamheden uit te voeren. Ik ben creatief, enthousiast en geduldig. Verder ben ik nieuwsgierig aangelegd, leer ik graag nieuwe dingen en ben ik onderzoekend ingesteld. Ik houd ervan om een verbindende rol te hebben binnen een team en uit te gaan van mogelijkheden en oplossingen.

"De mens is voor mij één geheel waarbij de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten in iemand samenwerken en verbonden zijn. Hoe meer iemand in zijn kracht staat hoe meer je iemand ziet stralen en uitblinken in wat hij/zij doet."

×
Naomi van Donge

Naomi van Donge

Projectondersteuner