Interim professionals ZZP Talent123

Interim Professionals

Talent123 vindt de juiste tijdelijke opdrachten binnen de overheid voor haar interim professionals. Bij ons staat persoonlijk contact centraal en helpen we je graag verder op weg.

Lees snel verder of schrijf je direct in!

Mensgerichte daadkracht

Wij matchen ZZP'ers met een passende opdracht

Talent123 bemiddelt voor tijdelijke vacatures en interim opdrachten binnen de overheid. Wij zijn specialist in ontwikkelmanagement, organisatieadvies, project- en interim- management en detachering van interim professionals bij overheidsorganisaties.

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen

Talent123

Vernieuwing - Vernieuwen

Kennismaking

Ons uitgangspunt is dat ontwikkeling en optimalisering van jouw carrière valt of staat bij een 100% passende opdracht die past bij jouw ontwikkeling en voorkeuren in een gewenste regio. Dit doen we met persoonlijk advies, gesprekken en voorbereiding. Als professional bij Talent123 maak je deel uit van een kleine pool van vakspecialisten, die wij allemaal persoonlijk kennen. Wij maken graag kennis met jou!

Matchen

Matchen

Onze mensgerichte daadkracht geldt voor jou als interim professional. Door jouw specifieke talent te herkennen, te ontwikkelen en te benutten, optimaliseren we jouw opdrachten-carrière en helpen we samen onze gezamenlijke opdrachtgevers. Maatwerk twee kanten op! Als professional word je daarmee onderdeel van een kleine pool van specialisten die allemaal passen bij het gedachtegoed. Wij dagen je hierbij van harte uit om ook jouw eigen lat te verleggen, van het geijkte pad af te stappen, door te groeien en nieuwe terreinen te verkennen.

Ontwikkeling

Ontwikkelen

Je bepaalt samen met ons de gewenste ondersteuning of begeleiding en blijft zelf de regie voeren over je ontwikkeling. We bieden je desgewenst een faciliterende, coachende of adviserende begeleiding. Je krijgt altijd een eerste contactpersoon toegewezen voor al je vragen. Er zijn altijd gekwalificeerde collega’s aanwezig welke je bij iedere vraag kunnen helpen. Zelf zorg je voor het stellen van tijdig gerichte hulpvragen.

Persoonlijke aanpak

Maatwerk

Als interim professional bij Talent123 maak je deel uit van een kleine pool van vakspecialisten, die wij allemaal persoonlijk kennen.

Interim professionals maatwerk

Samenwerking in de praktijk

Wat betekent samenwerken met Talent123 in de praktijk? Wat kan je van ons verwachten?

Ons uitgangspunt hierbij is dat we je willen leren kennen zodat we weten wat je voorkeuren zijn ten aanzien van je volgende opdracht, opdrachtgever en regio; waar krijg je energie van en wat is je passie? Verder willen we graag je ontwikkelpunten weten.

Wij gaan op zoek naar een interim opdracht die het best aansluit bij jouw wensen met ruimte voor uitdaging en om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Talent123 is gespecialiseerd in tijdelijke overheidsopdrachten waarbij ontwikkeling, transitie en/of beweging aan de orde is. Wij zoeken naar de juiste opdracht die perfect bij jou past: 100% aandacht, 100% match, 100% voldoening.

Het matchen start altijd bij het zoeken van de juiste vaardigheden en type persoonlijkheid bij de opdracht. Vervolgens kijken we of de opdracht ook goed bij je voorkeuren past en dan leggen we deze opdracht aan je voor. Je wordt nooit zonder je toestemming aangeboden.

We bieden je een faciliterende, coachende of adviserende begeleiding. Je krijgt altijd een eerste contactpersoon toegewezen voor al je vragen en er zijn altijd gekwalificeerde collega’s aanwezig die je kunnen helpen. Zelf zorg je voor het stellen van tijdig gerichte hulpvragen.

Dienstverlening Interim Professionals

Talent123 bestaat uit een team van ervaren, ondernemende consultants, met bewezen expertise en toegevoegde waarde, voor elke organisatie en voor elke professional op de werkvloer. Met onze expertise en ervaring leveren we jou de juiste diensten.

100% aandacht      100% match      100% voldoening

Testimonials

Reviews van onze Professionals

Lees hier de ervaringen van een aantal van onze professionals. Of bekijk de nieuwsberichten over onze professionals.

Jeffrey Rampaart
Jeffrey Rampaart
25/03/2022
Talent123 is een tussenpersoon waarbij de mens voorop staat. Fijne mensen die meedenken en waarbij een systeem nooit belangrijker is dan de relatie. Fijn om voor te werken!
Ad van Dongen
Ad van Dongen
24/02/2022
Fijn contact met Talent123. Snelle communicatie en duidelijke afspraken. Prima club om mee te werken. Ad van Dongen
Annelies Otten van Fraassen
Annelies Otten van Fraassen
23/02/2022
Een hele fijne empathische organisatie om voor te werken. Niets dan lof!!
Peter Schouten
Peter Schouten
19/02/2022
Ik laat mij al jaren begeleiden door Talent123 voor het vinden van werkplekken binnen de overheid. Ik heb mede dank zij hen dan ook nauwelijks zonder werk gezeten. Zij kennen mij en met name mijn karakter goed, zodat de plaatsen waar ik via hen terecht ben gekomen, goed aanvoelen en ik er vaak veel langer werk dan in eerste instantie is overeengekomen. Daarnaast kan ik bij hen altijd terecht voor hulp en ondersteuning als ik die nodig heb. Ook zijn ze niet te beroerd om een goede feedback te geven. Kortom een betrouwbare partij waarbij ik me erg goed op mijn plaats weet. “ Een aanrader voor iedere professional die een tussenpersoon nodig heeft. En dan een die er voor je is op het moment dat je ze nodig hebt, nl Talent123. Peter Schouten
Wim Snoek
Wim Snoek
18/02/2022
Ik heb al meerdere opdrachten voor Talent123 uitgevoerd. Talent123 is een partner die meedenkt, afspraken nakomt en flexibel is. Kortom een van de beste partijen om mee samen te werken en de klanten optimaal te bedienen. Met vriendelijke groet, Wim Snoek
Maarten Rigter
Maarten Rigter
22/06/2020
Persoonlijke intake en adequate info naar mij gegeven, in kader procedure.
M.M. Seelt
M.M. Seelt
20/05/2020
Goede menselijke en flexiblele organisatie. No-nonsense instelling. Hele prettige samenwerking! (dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt)
Wederkerigheid, plezier en vertrouwen

Een greep uit onze samenwerkingen

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Schrijf je vrijblijvend in bij Talent123, we zullen je benaderen als er een passende opdracht voorbij komt!