Dienstverlening voor interim professionals Talent123

Dienstverlening Professionals

Ben jij als zelfstandige op zoek naar een professionele sparringpartner? Wij werken samen met jou als ZZP’er of tijdelijk loondienst medewerker. Bekijk hier wat onze dienstverlening voor interim professionals inhoudt en schrijf je bij ons in!

Beweging, Inspiratie, Flexibiliteit

Diensten

Ons uitgangspunt is dat ontwikkeling en optimalisering van jouw loopbaan valt of staat bij een 100% match op de juiste werkplek, daarbij hebben we aandacht voor jouw wensen en ambities. Onze dienstverlening voor interim professionals is hier op afgestemd, wij werken samen mét onze professionals.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact staat centraal. We houden de lijntjes kort en je krijgt altijd een eerste contactpersoon toegewezen voor al je vragen.

Uitdaging

Talent123 heeft altijd uitdagende overheidsopdrachten waarbij ontwikkeling, transitie en/of beweging brengen aan de orde is.

Begeleiding

We bieden je desgewenst een faciliterende, coachende of adviserende begeleiding door collega’s met meer dan 10 jaar praktijkervaring.

CV check en update

Met onze ervaring beoordelen we jouw CV en passen deze in samenwerking met jou aan om zo de juiste match te kunnen maken.

Betaalservice

Betalingen altijd op tijd en op het afgesproken moment naar keuze: 30, 15 of 8 dagen.

ZZP

We werken altijd met een door de belastingdienst goedgekeurde DBA modelovereenkomst waardoor je ZZP-status beschermd wordt.

Talent123 zet professionals in met de best passende competenties, vakkennis en persoonlijkheid.

Marcel van Donge - Directeur Talent123

Ontwikkeling, transitie, beweging

Samenwerking

Als professional bij Talent123 maak je deel uit van een kleine pool van vakspecialisten, die wij allemaal persoonlijk kennen. Door een nauwe samenwerking met jou en de opdrachtgever vinden we de best passende opdracht. We starten met een kennismaking, na een match gaan we verder met de voorbereiding op de opdracht(en) en schrijven wij je in volgens de aanbestedingsregels. Voor, tijdens en na je opdracht staan we altijd voor je klaar.

Vernieuwing - Vernieuwen

Kennismaking

We willen tijdens de kennismaking weten wie je bent en wat je drijft. En daarnaast zijn we benieuwd naar je voorkeuren en ontwikkelpunten.

Fase 1

Voorbereiding

Voor het aanbieden kijken we samen naar je cv en zo nodig ondersteunen we je met het opstellen van een goed interim cv en motivatie voor een overheidsopdracht via aanbesteding.

Wil je al eerder een kijkje nemen en zelf alvast met je cv aan de slag? Bekijk dan onze tips voor het opstellen van een cv of het schrijven van een motivatie.

Fase 2

Voor het gesprek

Eenmaal uitgenodigd voor het gesprek nemen we samen de opdracht door. We bepalen gezamenlijk de aandachtspunten gericht op de achterliggende bedoeling, de scope, welke vragen je kunt stellen en hoe je de klik onderzoekt met je gesprekspartners. Natuurlijk wisselen we de benodigde informatie met je uit en zorgen ervoor dat je goed voorbereid en comfortabel aan het gesprek kunt deelnemen.  

Fase 3

Tijdens de opdracht

Hebben we regelmatig contact op basis van de afgesproken manier van ondersteuning en/of begeleiding. Je kunt altijd bij ons terecht voor tijdig gerichte hulpvragen over hoe om te gaan met welk vraagstuk dan ook. Er is altijd een gekwalificeerde collega van ons aanspreekbaar voor je.

Interim Professionals

Na de opdracht

Evalueren we de opdracht: wat was de oorspronkelijk opdracht, hoe heeft de opdracht zich ontwikkeld, hoe heb je de veranderende verwachtingen kunnen managen, wat was de invloed van de opdrachtgever en omgeving, wat was het resultaat en klanttevredenheid, leerpunten (do’s en dont’s) en hoe heeft dit effect op je voorkeuren voor een volgende opdracht.

Dienstverlening voor interim professionals afspraken
Betrouwbaar en professioneel

Afspraken

Wat je verder van ons kan verwachten:

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Schrijf je vrijblijvend in bij Talent123, we zullen je benaderen als er een passende opdracht voorbij komt!

Hulp bij het inschrijven voor een opdracht met aanbestedingsregels

Om je op weg te helpen hebben we twee artikelen geschreven voor tips over het schrijven van een motivatiebrief en een goed cv. Deze vind je hiernaast en in onze kennisbank. Bekijk ook eens onze andere berichten op de nieuws pagina.

Testimonials

Reviews van onze Professionals

Lees hier de ervaringen van een aantal van onze professionals. Of bekijk de nieuwsberichten over onze professionals.

Jeffrey Rampaart
Jeffrey Rampaart
25/03/2022
Talent123 is een tussenpersoon waarbij de mens voorop staat. Fijne mensen die meedenken en waarbij een systeem nooit belangrijker is dan de relatie. Fijn om voor te werken!
Ad van Dongen
Ad van Dongen
24/02/2022
Fijn contact met Talent123. Snelle communicatie en duidelijke afspraken. Prima club om mee te werken. Ad van Dongen
Annelies Otten van Fraassen
Annelies Otten van Fraassen
23/02/2022
Een hele fijne empathische organisatie om voor te werken. Niets dan lof!!
Peter Schouten
Peter Schouten
19/02/2022
Ik laat mij al jaren begeleiden door Talent123 voor het vinden van werkplekken binnen de overheid. Ik heb mede dank zij hen dan ook nauwelijks zonder werk gezeten. Zij kennen mij en met name mijn karakter goed, zodat de plaatsen waar ik via hen terecht ben gekomen, goed aanvoelen en ik er vaak veel langer werk dan in eerste instantie is overeengekomen. Daarnaast kan ik bij hen altijd terecht voor hulp en ondersteuning als ik die nodig heb. Ook zijn ze niet te beroerd om een goede feedback te geven. Kortom een betrouwbare partij waarbij ik me erg goed op mijn plaats weet. “ Een aanrader voor iedere professional die een tussenpersoon nodig heeft. En dan een die er voor je is op het moment dat je ze nodig hebt, nl Talent123. Peter Schouten
Wim Snoek
Wim Snoek
18/02/2022
Ik heb al meerdere opdrachten voor Talent123 uitgevoerd. Talent123 is een partner die meedenkt, afspraken nakomt en flexibel is. Kortom een van de beste partijen om mee samen te werken en de klanten optimaal te bedienen. Met vriendelijke groet, Wim Snoek
Maarten Rigter
Maarten Rigter
22/06/2020
Persoonlijke intake en adequate info naar mij gegeven, in kader procedure.
M.M. Seelt
M.M. Seelt
20/05/2020
Goede menselijke en flexiblele organisatie. No-nonsense instelling. Hele prettige samenwerking! (dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt)