Inschrijven bij Talent123

Inschrijven

Hier kan je je vrijblijvend inschrijven bij Talent123 via onderstaand formulier. Maak gebruik van onze expertise en ons uitgebreide netwerk. Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste opdracht vindt die past bij jouw vaardigheden en ambities!

Ben jij de professional die:

100% aandacht      100% match      100% voldoening

Succes = persoonlijkheid x ervaring

Inschrijven bij Talent123

  1. Wij houden graag zo goed mogelijk rekening met jouw voorkeuren en passies. Geef duidelijk aan welke soort opdrachten je het meest aanspreken en waarom.
  2. Wij geloven dat het succes op een opdracht voor een groot deel bepaald wordt door je persoonlijkheid passend bij de opdrachtgever, het team en het type opdracht. Stuur je cv mee en een korte persoonlijke introductie.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens

Wensen

Dit veld moet worden opgevuld met een aantal, b.v. 40

Beschikbaarheid

Motivatie


CAPTCHA code
Mensgerichte daadkracht

Op zoek naar een tijdelijke opdracht binnen de overheid / publieke sector?

Interim opdrachten

Interim opdrachten

Dan ben je bij Talent123 aan het juiste adres. Op onze vacaturepagina staat een selectie van de interim opdrachten die wij behandelen. De rest van de interim opdrachten staat hier niet op. Wij maken namelijk vaak een gerichte match tussen een interim professional uit ons netwerk en een interim opdracht van onze opdrachtgevers.

Door onze persoonlijke aanpak en gebruik te maken van ons eigen netwerk, maken wij verbindingen tussen interim professionals en opdrachtgevers die bij elkaar passen. 

Matchen

Wie ben jij?

Mensgerichte daadkracht door de inzet van professionals die de juiste beweging kunnen brengen in de opdracht en de organisatie.

Wij nodigen jou uit om ons te laten weten wie je bent door je hier in te schrijven of contact met ons op te nemen. Wij zoeken namelijk graag voor jou als interim professional naar een opdracht die helemaal bij jou past.

Op de hoogte blijven van nieuwe interim opdrachten?

Meld je aan voor de vacature alert en volg ons op LinkedIn. Via de vacature alert krijg je interim opdrachten in je mail die aansluiten bij jouw gewenste functiegroep.