Nieuwe collega’s bij Talent123

Na een zorgvuldige zoektocht en veel interessante gesprekken zijn in December en Januari drie nieuwe collega’s gestart. Lisanne, Bianca en Giovanni zijn een waardevolle aanvulling geworden op ons team. Bij Talent123 vinden wij het belangrijk om onze medewerkers te waarderen en te betrekken bij onze bedrijfsvoering. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een open, transparante en respectvolle werksfeer. Een warm welkom voor onze nieuwe collega’s. We stellen hen graag aan je voor.

LisanneLisanne is Recruitment consultant en is gespecialiseerd in opdrachten binnen het sociale en duurzame domein. Als Recruitment Consultant gaat zij veel samenwerken met onze interim professionals en opdrachtgevers. Zij is gefocust op het vinden van de perfecte kandidaat voor opdrachten die de wereld een stukje mooier maken. Met Lisanne aan boord zijn we ervan overtuigd dat we de beste matches kunnen maken tussen opdrachtgevers en interim professionals. Met haar expertise zal zij ons team verder versterken en de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren. Lisanne is enthousiast om aan de slag te gaan bij Talent123. Wij zijn blij dat Lisanne er is en we kijken ernaar uit wat zij allemaal gaat bereiken!

 

Giovanni

Giovanni is de Projectmanagement ondersteuner met kennis van (Bio)-informatica, data engineering en dataanalyse. Giovanni is verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management en helpt bij projecten aan de ITkant van het bedrijf. Dit kan variëren van website en systeembeheer, het inrichten van documentmanagementsystemen en het optimaliseren/innoveren van huidige werkwijzen. Giovanni is enthousiast om deel te nemen aan het team en te helpen bij het realiseren van onze doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage levert aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering, en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening aan onze Interim professionals.

 

 

Bianca

Bianca Suijkens – de Vreugd is de Office Manager. Office manager is een nieuwe rol binnen ons team die zij met haar ervaring en passie invult en vorm geeft. Bianca heeft een brede ervaring als het gaat om service verlenen, administratie en ondersteuning van het hele team. Hierbij houdt ze de administratie en facturatie bij en ondersteunt het management en de recruitment consultants bij hun dagelijkse taken. Bianca is een gepassioneerde en getalenteerde professional die een waardevolle toevoeging is aan ons team.

 

We zijn blij dat Lisanne, Bianca en Giovanni deel uitmaken van ons team. We zijn erg trots op onze nieuwe collegas en verheugen ons op een succesvolle samenwerking!

Delen

Andere pagina's

Over Ons

Over ons | Talent123 staat voor mensgerichte daadkracht. Wij verbinden de beste expertise, kennis en ervaring aan elk bedrijfsmatig vraagstuk. Sinds onze oprichting...

Dienstverlening Professionals

Dienstverlening Professionals Ben jij als zelfstandige op zoek naar een professionele sparringpartner? Wij werken samen met jou als ZZP’er of tijdelijk loondienst medewerker. Bekijk hier wat...

Interim Professionals

Interim Professionals Talent123 vindt de juiste tijdelijke opdrachten binnen de overheid voor haar interim professionals. Bij ons staat persoonlijk contact centraal en helpen we je graag verder op...