Tijdelijke opdrachten binnen de overheid Talent123

Aan de slag bij de overheid?

Als interim professional met overheidservaring op zoek naar tijdelijke opdrachten binnen de overheid op het gebied van organisatieadvies, verandering, ontwikkeling of interim management?

Schrijf je direct in of lees snel verder!

Mensgerichte daadkracht

Wie zijn wij?

Talent123

Familiebedrijf

Talent123 is voor jou het familiebedrijf die zich als ‘nicheplayer’ 100% op overheid richt en je kan helpen aan een mooie klus. Wij doen alleen direct zaken met opdrachtgevers en streven naar bestendige, toekomstvaste, lange termijn relaties.

Interim opdrachten

Interim opdrachten

Talent123 brengt beweging en inspiratie. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we het juiste netwerk en expertise opgebouwd om de perfecte match voor jou te vinden. Bekijk hier een aantal tijdelijke opdrachten binnen de overheid en publieke sector.

Interim Professionals

Professionals

Wij detacheren ZZP’ers en tijdelijk loondienst medewerkers (interim professionals) op leuke en uitdagende opdrachten binnen alle overheidsorganisaties.

Tijdelijke opdrachten binnen de overheid met de expertise van Talent123

Talent123 staat voor mensgerichte daadkracht. Wij verbinden de beste expertise, kennis en ervaring aan elk bedrijfsmatig vraagstuk.

Marcel van Donge - Directeur Talent123

Diensten

Onze expertise

Organiseren

Organiseren

De diensten van Talent123 bieden met de inzet van interim professionals maximale flexibiliteit om aanwezige kracht en talent aan te vullen met precies die toegevoegde waarde, die op dat moment nodig is. Maximale flexibiliteit altijd op maat.

Ontwikkeling

Ontwikkelen

Geen mens is hetzelfde, geen organisatie is gelijk. Wij geloven niet in ‘Best Practice’, maar gaan uit van ‘Next Practice’.  Bij ‘Next Practice‘  kijk je op een innovatieve manier naar een bedrijfsvraagstuk in plaats van kijken naar hoe anderen het doen. 

Detacheren Talent123

Detacheren

We zijn trots op het feit dat wij de mensen kunnen aanbieden die de juiste beweging kunnen brengen. Onze toegevoegde waarde ligt in de verbinding tussen het vraagstuk, de vaardigheden en de juiste persoonlijkheid.  Simpel gezegd: we weten hoe het moet en wie het kan.

Testimonials

Reviews van onze Professionals

Lees hier de ervaringen van een aantal van onze professionals. Of bekijk de nieuwsberichten over onze professionals.

Jeffrey Rampaart
Jeffrey Rampaart
25/03/2022
Talent123 is een tussenpersoon waarbij de mens voorop staat. Fijne mensen die meedenken en waarbij een systeem nooit belangrijker is dan de relatie. Fijn om voor te werken!
Ad van Dongen
Ad van Dongen
24/02/2022
Fijn contact met Talent123. Snelle communicatie en duidelijke afspraken. Prima club om mee te werken. Ad van Dongen
Annelies Otten van Fraassen
Annelies Otten van Fraassen
23/02/2022
Een hele fijne empathische organisatie om voor te werken. Niets dan lof!!
Peter Schouten
Peter Schouten
19/02/2022
Ik laat mij al jaren begeleiden door Talent123 voor het vinden van werkplekken binnen de overheid. Ik heb mede dank zij hen dan ook nauwelijks zonder werk gezeten. Zij kennen mij en met name mijn karakter goed, zodat de plaatsen waar ik via hen terecht ben gekomen, goed aanvoelen en ik er vaak veel langer werk dan in eerste instantie is overeengekomen. Daarnaast kan ik bij hen altijd terecht voor hulp en ondersteuning als ik die nodig heb. Ook zijn ze niet te beroerd om een goede feedback te geven. Kortom een betrouwbare partij waarbij ik me erg goed op mijn plaats weet. “ Een aanrader voor iedere professional die een tussenpersoon nodig heeft. En dan een die er voor je is op het moment dat je ze nodig hebt, nl Talent123. Peter Schouten
Wim Snoek
Wim Snoek
18/02/2022
Ik heb al meerdere opdrachten voor Talent123 uitgevoerd. Talent123 is een partner die meedenkt, afspraken nakomt en flexibel is. Kortom een van de beste partijen om mee samen te werken en de klanten optimaal te bedienen. Met vriendelijke groet, Wim Snoek
Maarten Rigter
Maarten Rigter
22/06/2020
Persoonlijke intake en adequate info naar mij gegeven, in kader procedure.
M.M. Seelt
M.M. Seelt
20/05/2020
Goede menselijke en flexiblele organisatie. No-nonsense instelling. Hele prettige samenwerking! (dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt)
Bescheiden, initiatief, lef

De voordelen voor jou als ZZP'er

100% aandacht      100% match      100% voldoening

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen

Een greep uit onze samenwerkingen

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Schrijf je vrijblijvend in bij Talent123, we zullen je benaderen als er een passende opdracht voorbij komt!