Ons uitgangspunt is dat ontwikkeling en optimalisering van jouw loopbaan valt of staat bij een 100% match, op de juiste werkplek. Met aandacht voor jouw wensen en ambities. Inclusief persoonlijk advies, loopbaancoaching en, met direct bij aanvang: intake- en sollicitatietraining op maat. Als professional bij Talent123 maak je deel uit van een kleine tot middelgrote pool van vakspecialisten, die wij allemaal persoonlijk kennen. Wij maken graag kennis met jou!

Maatwerk twee kanten op
Onze mensgerichte daadkracht geldt dus ook voor jou als freelance-, payroll- of interimprofessional. Door jouw specifieke talent te herkennen, te ontwikkelen en te benutten, optimaliseren we jouw loopbaan en helpen we samen onze opdrachtgevers. Maatwerk twee kanten op! Als professional maak je bij Talent123 deel uit van een middelgrote pool van vakspecialisten die allemaal passen bij het gedachtegoed van onszelf en onze opdrachtgevers. Wij dagen je hierbij van harte uit om ook jouw eigen lat te verleggen, van het geijkte pad af te stappen, door te groeien en nieuwe terreinen te verkennen.

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen
Door jouw maatwerk-inzet als professional helpen we effectieve veranderingen bij onze opdrachtgevers te organiseren en te borgen. Dit doen we door te bouwen op dat wat goed is, jouw talenten en krachten te ontwikkelen en te richten en door kennis te delen en beschikbaar te stellen. Wij gaan daarbij altijd uit van wederkerigheid, plezier en vertrouwen in onze samenwerking.