Privacybeleid

Welke gegevens slaat Talent123 op en waarom?


Talent123 verzamelt

Als verantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) verzamelt Talent123 de door u verstrekte persoonlijke gegevens (cv-profiel en belangstelling categorieën vacatures). Deze worden gebruikt om uw belangstelling/interesse te verwerken en u te helpen om in contact te komen met (potentiële) vacaturehouders. Dit zodat u gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures.

De gegevens die u ons verstrekt via het contactformulier op de website worden door ons opgeslagen in onze emailbox. Wij hebben deze gegevens nodig om met u te kunnen communiceren.  

Bij inschrijving:

  • NAW gegevens, e-mail adres en andere contactgegevens, geboortegegevens, leeftijd en geslacht;
  • Curriculum vitae (cv), informatie over opleiding, stages en werkervaring;
  • Gegevens over trainingen en opleidingen en/of testen die u zelf of via ons heeft gevolgd;
  • Gegevens over beschikbaarheid en verlof;
  • Andere gegevens die van belang (kunnen) zijn in het kader van de beoordeling van de geschiktheid van de kandidaat, bijvoorbeeld referenties, getuigschriften en pasfoto op vrijwillige basis.
Als u voor Talent123 gaat werken/werkt/heeft gewerkt:

  • Nationaliteit, BSN-nummer, ID-bewijs, overige gegevens die gerelateerd zijn aan de persoonsgegevens;
  • Salaris- en verzuimregistratie;
  • Gegevens zoals een ID-bewijs of paspoort zullen alleen worden opgevraagd indien dit verplicht is gesteld door onze overheidsklanten en alleen als de kandidaat start bij de klant. De gegevens zullen geëncrypt worden opgeslagen en het wachtwoord is alleen in handen van de privacy functionaris. Hardcopy’s worden alleen bewaard conform hetgeen wettelijk verplicht is en staan in een afgesloten archief.
Bewaartermijnen

Talent123 hanteert de wettelijke bewaartermijnen bepaald door de overheid.

Wettelijk:

  • Salarisgegevens vanuit een fiscaal belang 7 jaar na uitdiensttreding;
  • Loonbelastingverklaringen 5 jaar na uitdiensttreding;
  • Kopie ID (geëncrypt) en hardcopy in afgesloten archief 5 jaar na uitdiensttreding;
  • Cv’s zullen na toestemming 2 jaar worden bewaard. Daarna zal opnieuw toestemming worden gevraagd. Zonder deze toestemming zullen cv’s maximaal 4 weken worden bewaard uitsluitend ter gebruik voor de vacature waarvoor deze gegevens zijn verstrekt.
Recht op inzage, wijziging, aanpassing, wissen en procesverbetering

Bij Talent123 kunt u op ieder moment inzage krijgen in de opgeslagen gegevens en heeft u het recht om uw gegevens te wijzigen of te laten verwijderen en uw toestemming in te trekken.
Indien u ideeën heeft hoe Talent123 het proces nog zorgvuldiger en/of beter kan inrichten dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met J.M. van Donge, directeur, m.vandonge@talent123.nl, 0793612739.
Indien u nog niet tevreden bent nadat u contact heeft opgenomen dan kunt u zo nodig een klacht indienen bij de privacy toezichthouder (APG).

Beginselen noodzakelijke gegevensverwerking

Talent123 slaat niet meer gegevens op dan strikt noodzakelijk. Dit zijn de gegevens welke nodig zijn om u te kunnen koppelen aan vacatures en om u te kunnen bereiken.

Organisatorische en technische maatregelen ter beveiliging persoonsgegevens

Talent123 heeft organisatorisch de volgende maatregelen getroffen:

  • Aan de hand van de Autoriteit Persoonsgegevens (APG) hanteert Talent123 procedures en afspraken en spreken deze door met het bestaande en nieuwe personeel. Deze worden regelmatig besproken en daarnaast iedere keer dat de APG zijn beleid wijzigt;
  • De database zal maandelijks steekproefsgewijs worden getoetst op de bewaartermijnen.

Technisch getroffen maatregelen zijn:

  • Technische maatregelen, welke normaliter ter bescherming nodig zijn, zijn getroffen. De website is SSL beveiligd, geen onnodige gegevens worden opgevraagd en vastgelegd en er is geen automatische gegevensverwerking;
  • Printers worden aan het einde van de werkdag uitgezet, zodat er geen gebufferde gegevens kunnen worden uitgedraaid door niet geautoriseerd personeel;
  • Pc’s worden aan het einde van de werkdag afgekoppeld van internet.
Website

De website valt onder het recht en de regels van Nederland en wordt gehost vanuit Nederland. Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door Talent123 en alle vragen m.b.t. privacy kunnen worden gericht aan ons via het contactformulier en/of direct aan J.M. van Donge, directeur Talent123 m.vandonge@talent123.nl, 0793612739.

Verzameling van data

De website verzamelt data in overeenstemming met het Nederlands recht. De website verzamelt logs inclusief IP adressen. De serverlogs worden alleen gebruikt bij het opsporen van problemen binnen de website. Bekijk hieronder ook ons cookiebeleid. 

Informatie derden

Talent123 verkoopt nooit informatie aan derden. Wel geeft Talent123 informatie door aan Google Analytics om een betere service te kunnen verlenen. Google Analytics is de primaire web statistieken software en er wordt geen identificeerbare data verzonden.

Melding datalekken

Mocht er een datalek worden geconstateerd, dan hanteert Talent123 de procedure ‘melden datalekken’ bij de APG.

 

Cookiebeleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 28 augustus 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://talent123.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en laden de webpagina’s sneller. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen. Er worden geen persoonsgegevens gebruikt.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metric Privacyverklaring
eu Cookie
Doel: Cookievoorkeuren bijhouden
Retentieperiode: 2 maanden
Beschrijving: Deze cookie houdt de voorkeuren bij die aangegeven worden in de cookiebanner.
Gebruikte namen Delen
eu Cookie Privacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina’s voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID’s worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namen Delen
PHPSESSID Privacyverklaring
Elementor Page Builder
Doel: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live paggebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live paggebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen.
Gebruikte namen Delen
elementor Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namen Delen
algoliasearch-client-js Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
metrics_token Privacyverklaring
Linkedin
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode:
Beschrijving: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC Privacyverklaring
Whatsapp
Doel: WhatsApp is een cross-platformdienst die geschikt is voor smartphones en computers, beschermd door end-to-end encryptie.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: De WhatsApp-cookie maakt het mogelijk om informatie te delen met vrienden van bezoekers en anderen.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website.
Gebruikte namen Delen
tcb_google_fonts Privacyverklaring
Google Maps
Doel: Kaarten vertonen op onze website
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: We hebben kaarten van Google Maps op onze website geplaatst. We maken verbinding met de Google Maps API om deze kaarten te kunnen tonen. De Google Maps API vraagt uw IP adres op.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namen Delen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema’s
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema’s
Gebruikte namen Delen
wp-donottrack_feed, dont_track_me Privacyverklaring
PopUp bij Sypsystic
Doel: Tonen van de pop-up op de website
Retentieperiode: 1 maand
Beschrijving: Deze cookies zorgen ervoor dat de pop-ups op onze website eenmalig aan een gebruiker getoond worden.
Gebruikte namen Delen
pps_show_100, pps_show_101, Privacyverklaring
Shareaholic
Doel: Gebruik kunnen maken van de social media buttons
Retentieperiode:
Beschrijving: Cookie van Shareaholic voor het weergeven van de social media buttons.
Gebruikte namen Delen
SHR_E_ENC Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Talent123
Buitenom 255
2711 KB Zoetermeer
Nederland
Website: https://talent123.nl
Email: m.vandonge@talent123.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 26 150 494

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd