Talent123 is een familiebedrijf en bemiddelt voor tijdelijke vacatures en interim opdrachten binnen de overheid voor verander- en/of ontwikkelopdrachten.  Wij werken samen met ZZP’ers en sollicitanten die openstaan voor een detachering bij de overheid. Talent123 doet alleen rechtstreeks zaken met opdrachtgevers en streeft naar bestendige toekomstvaste relaties met opdrachtgevers en professionals. Daarnaast is Talent123 een bureau dat zich als ‘nicheplayer’ 100% richt op interim opdrachten bij de overheid en mensgericht te werk gaat.

Onze kernwaarden zijn: Bescheiden | Initiatief | Lef
Waar zijn we goed in: Organiseren | Ontwikkelen | Detacheren | We betalen altijd op tijd

Mensgerichte daadkracht

Sinds onze oprichting in 2009 maken we een gezonde groei door die voortvloeit uit onze missie, visie en werkwijze. Organisaties hebben grote interesse in ervaren mensen die innovatieve projecten kunnen verwezenlijken. We zijn trots op het feit dat wij die mensen kunnen aanbieden die de juiste beweging kunnen brengen binnen de overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in de verbinding tussen het vraagstuk, de vaardigheden en de juiste persoonlijkheid.  Simpel gezegd weten we hoe het moet en wie het kan.

Talent123 staat voor mensgerichte daadkracht. Wij verbinden de beste expertise, kennis en ervaring aan elk bedrijfsmatig vraagstuk.
Talent123- de kern van het bedrijf
Marcel van Donge
Directeur, Talent123

Visie

“De mens centraal iedere verandering begint bij de mens zelf.”
De mens staat voortdurend in relatie met de maatschappij, zijn privéomgeving en de organisatie waar hij werkzaam is. Om duurzame ontwikkeling en verandering tot stand te brengen moet de persoonlijke ontwikkeling in balans zijn met de bedrijfsontwikkeling. Als de verandering echt van binnenuit komt, kun je iedere verandering bij organisaties blijvend waarborgen. Door oprecht Verbinding te maken en te weten wat mensen bezig houdt, is het mogelijk te verbreden en te Verdiepen. Hierdoor is het mogelijk om jezelf als mens en dus ook als organisatie te Vernieuwen.

Bedrijfscultuur

Wij onderscheiden ons vooral door een mensgerichte aanpak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, samenwerking en respect, waarin veel ruimte gegeven wordt aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Sterke betrokkenheid en respectvolle omgang

Wij bieden de voor ons werkzame professionals een prettige werkplek met goede arbeidsvoorwaarden. Hierdoor is de betrokkenheid hoog, zijn de onderlinge omgangsvormen goed en hebben we een fijne werksfeer. We zijn dan ook zeer gemotiveerd om een service van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren. Onze ambities liggen hoog en dat kunnen we alleen waarmaken als we onderling en naar buiten open en transparant zijn, zodat we de juiste besluiten kunnen nemen. We zijn open, hebben respect voor elkaars meningen en ideeën en laten dit ook zien in onze communicatie.

Eigen ondernemerschap

Binnen Talent123 werken we op een decentrale manier. We verwachten van elkaar dat we eigen ondernemerschap laten zien. Besluitvorming vindt plaats op basis van goed overleg, het blindelings opvolgen van opdrachten is niet onze stijl. Dynamische marktomstandigheden vereisen immers een creatieve werkwijze en dus volop ruimte voor eigen initiatief. Wij denken dat we met deze manier van werken onze klant en professionals het beste van dienst kunnen zijn