Nieuwe website online dus tijd voor taart!

Het team van Talent123 staat voor u klaar.

IMG_6863 IMG_6867

De Maison Kelder gebak staat klaar, kopje koffie erbij en het is zover. We vieren dat de nieuwe website van Talent123 is ontworpen en online is. Een uitgesproken gelegenheid om twee zaken te combineren; de nieuwe website vieren en direct een workshop krijgen. Om de nieuwe website te kunnen gebruiken, is een kort maar krachtige workshop in WordPress van belang, want daar draait onze website op.

We zijn druk bezig om onze organisatie toegankelijker te maken, waarbij de website een belangrijk onderdeel is. Een workshop in het gebruik van de website is hierbij best essentieel. We worden wegwijs gemaakt wat we vooral wel, en vooral niet moeten doen. Met één verandering in het verkeerde domein kan de website veranderd worden dus enige uitleg is nodig.

Alvast grote waardering voor al het harde werk aan de website en enthousiasme van Jeroen Hoogeweij tot nu toe. Hij heeft zijn deel gedaan, en nu zijn wij aan de beurt! Met veel enthousiasme houden we jullie op de hoogte van de nieuwste openstaande vacatures met daarbij een paar nieuwsberichten per week over zowel formele als informele zaken. Laat ons vooral weten wat jullie van de nieuwe website vinden; zowel de goede als verbeterpunten!

“I may not be there yet, but I’m closer than I was yesterday.” – José N. Harris