Mijn tijd bij Talent123 zit erop

Griffith van Donge

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij Talent123 gewerkt en ik heb hier enorm veel geleerd. Het begon voor mij als een bijbaan naast mijn studie waarin ik administratieve en ondersteunende werkzaamheden verrichte.

Na mijn studie kon ik aan de slag als resource consultant. Ik was verantwoordelijk voor het zoeken én vinden van de beste professionals voor onze opdrachtgevers. Het benaderen van professionals voor (ingewikkelde) interim-opdrachten was voor mij nieuw en in het begin best even wennen. Maar langzaam maar zeker ging het steeds beter en werden de gesprekken steeds interessanter. Ik ging de professionals begeleiden tijdens hun opdrachten en ook met onze opdrachtgevers ging ik in gesprek.

Bij Talent123 heb ik ervaren, en hopelijk ook anderen laten ervaren, hoe belangrijk een persoonlijke en mensgerichte manier van werken is.

Na deze mooie jaren is het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Deze week ga ik aan de slag als Adviseur Omgeving bij Rijkswaterstaat. Weer totaal wat nieuws en ik heb er zin in!

Ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en wie weet tot in de toekomst.