Even voorstellen | Milou van der Starre

Mijn naam is Milou van der Starre en eind april ben ik begonnen bij Talent123 als Resource Consultant. Na een bachelor Psychologie heb ik ook dit jaar mijn master Klinische Psychologie afgerond. Ik hoop hetgeen ik allemaal heb geleerd over de mens, ontwikkeling en gedrag hier bij Talent123 toe te kunnen passen.

Het beste in mensen naar boven halen en daarbij hun persoonlijke ontwikkeling in acht nemen, is waar ik uitdaging in vind en voldoening uit haal. Dit is dan ook de reden dat ik voor Talent123 heb gekozen. Een bedrijf dat ernaar streeft de juiste professional op de juiste plek te plaatsen, met aandacht voor de wensen, ambities en persoonlijke ontwikkeling van de professional.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, vind ik het heerlijk om uiteten te gaan en steden te bezoeken, en ga ik er graag op uit met vriendinnen. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Stichting Schuldhulpmaatje Zoetermeer. Ik sta hulpvragers bij en ondersteun hen bij het creëren van een overzicht in hun (problematische) financiële situatie. Een vertrouwd aanspreekpunt voor hen zijn vind ik erg belangrijk.

ik heb zin om elke dag iets bij te leren en mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ik ben erg benieuwd wat deze nieuwe uitdaging bij Talent123 mij gaat brengen!