Ons uitgangspunt is dat ontwikkeling en optimalisering van jouw loopbaan valt of staat bij een 100% passende opdracht die past bij jouw ontwikkeling en gewenste locatie. Dit doen we met persoonlijk advies, loopbaancoaching en voorbereiding. Als professional bij Talent123 maak je deel uit van een kleine tot middelgrote pool van vakspecialisten, die wij allemaal persoonlijk kennen. Wij maken graag kennis met jou!

Maatwerk twee kanten op
Onze mensgerichte daadkracht geldt dus ook voor jou als freelance-, payroll- of interimprofessional. Door jouw specifieke talent te herkennen, te ontwikkelen en te benutten, optimaliseren we jouw loopbaan en helpen we samen onze opdrachtgevers. Maatwerk twee kanten op! Als professional word je daarmee onderdeel van een middelgrote pool van specialisten die allemaal passen bij het gedachtegoed. Wij dagen je hierbij van harte uit om ook jouw eigen lat te verleggen, van het geijkte pad af te stappen, door te groeien en nieuwe terreinen te verkennen.

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen
Door jouw maatwerk-inzet als professional helpen we effectieve veranderingen bij onze opdrachtgevers te organiseren en te borgen. Dit doen we door te bouwen op dat wat goed is en jouw talenten en krachten gericht in te zetten. Wij delen onze kennis en stellen dit beschikbaar aan zowel de professional als aan de opdrachtgever. Wij gaan daarbij altijd uit van wederkerigheid, plezier en vertrouwen in onze samenwerking.


Recensies van professionals
“De gemotiveerde terugkoppeling van Talent123 verdiend een dikke pluim. Dat zou wat mij betreft de norm moeten zijn.” (10/01/2018)
Jan
“Directe, duidelijke en productieve communicatie; daardoor, heel plezierig om zaken te doen met “Talent123.nl”! (18/04/2018)
Miltiadis
“Uitgebreide terugkoppeling en netjes binnen een paar dagen. Top zou ik graag zien bij andere recruiters!” (16/03/2018)
“Graag wil ik het hele team van Talent123 bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaar. Ook de warme kerstgroet doet mij goed. Ik zie dat in onze jachtige wereld Talent123 een bijzondere positie inneemt met volop aandacht voor de mens. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook komend jaar de sleutel tot succes is. Fijn om bij dit netwerk te horen.” (22/12/2018)
“Samenwerking in het verleden als opdrachtgever en nu in de rol als opdrachtnemer. Snelle en persoonlijke terugkoppeling. Heldere en concrete afspraken. Altijd prettig om zaken mee te doen.” (17/11/2016)
“Snelle en duidelijke feedback, prettige toon. Voor mij zeker een reden om juist vacatures via Talent123 in de gaten te houden.” (24/01/2018)
Marian