Persoonlijk, betrokken en oog voor talent

Ons uitgangspunt is dat ontwikkeling en optimalisering van jouw loopbaan valt of staat bij een 100% passende opdracht die past bij jouw ontwikkeling en gewenste locatie. Dit doen we met persoonlijk advies, loopbaancoaching en voorbereiding. Als professional bij Talent123 maak je deel uit van een kleine tot middelgrote pool van vakspecialisten, die wij allemaal persoonlijk kennen. Wij maken graag kennis met jou!

Maatwerk twee kanten op

Onze mensgerichte daadkracht geldt dus ook voor jou als freelance-, payroll- of interimprofessional. Door jouw specifieke talent te herkennen, te ontwikkelen en te benutten, optimaliseren we jouw loopbaan en helpen we samen onze opdrachtgevers. Maatwerk twee kanten op! Als professional word je daarmee onderdeel van een middelgrote pool van specialisten die allemaal passen bij het gedachtegoed. Wij dagen je hierbij van harte uit om ook jouw eigen lat te verleggen, van het geijkte pad af te stappen, door te groeien en nieuwe terreinen te verkennen.

Wederkerigheid, plezier en vertrouwen

Door jouw maatwerk-inzet als professional helpen we effectieve veranderingen bij onze opdrachtgevers te organiseren en te borgen. Dit doen we door te bouwen op dat wat goed is en jouw talenten en krachten gericht in te zetten. Wij delen onze kennis en stellen dit beschikbaar aan zowel de professional als aan de opdrachtgever. Wij gaan daarbij altijd uit van wederkerigheid, plezier en vertrouwen in onze samenwerking.

  • Een kijkje in de wereld van onze interim professional Malika
  • Een kijkje in de wereld van onze professional: Lo Dijkstra
  • Een kijkje in de wereld van onze professional: Erik Willemen
  • Een kijkje in de wereld van onze professional: Ad Overgaag

Wij hebben een aantal ervaringen van onze interim professionals verzameld om met je te kunnen delen. 

Neem een kijkje in de wereld van deze professionals en krijg een indruk van de interim opdrachten die zij uitvoeren. Verder delen zij een aantal ervaringen die zij hebben opgedaan in het werkveld. 

Veel lees- en kijkplezier!