Ontwikkelmanagement

Organisatieadvies

Project- en interim management

Detacheren interim professionals

Deskundigheid

Talent123 is specialist op ontwikkelmanagement, organisatieadvies, project- en interim- management en detachering van interim professionals bij overheidsorganisaties. We brengen beweging en inspiratie.

Geen mens is hetzelfde, geen organisatie is gelijk. Wij geloven niet in ‘Best Practice’, maar gaan uit van ‘Next Practice’. Anders komt geen organisatie ooit verder dan het gemiddelde. Dit betekent dat we bij innovaties verder kijken in plaats van naar anderen te kijken.   

Talent123 vertaalt uw bedrijfsstrategie in realistische ambities, plannen en doelstellingen. Dat doen we door gebruik te maken van de krachten en talenten in uw organisatie aangevuld met faciliterende expertise. Talent123 stelt hierbij gespecialiseerde talenten beschikbaar. Als de ontwikkeling voldoende is kan uw organisatie op eigen kracht verder. 

Talent123 bestaat uit een team van ervaren, ondernemende consultants, met bewezen expertise en toegevoegde waarde, voor elke organisatie en voor elke professional op de werkvloer. Wat ons bindt is ons gedachtegoed:

100% aandacht | 100% match 100% voldoening

Dienstverlening

De diensten van Talent123 en de inzet van onze professionals bieden maximale flexibiliteit voor elke organisatie. Om aanwezige kracht en talent aan te vullen met precies die toegevoegde waarde, die op dat moment nodig is. Maximale flexibiliteit voor een dag, een week, een maand of een jaar. Altijd op maat.

Bekijk hieronder onze specifieke dienstverlening voor professionals en opdrachtgevers.