logo_cakJan Willem Holleman

  • Positionering en inrichting (functioneel) en technisch beheer na reorganisatie.
  • Begeleiding van de overgang van Functioneel Beheer naar een andere plek in de organisatie.
  • De organisatie helpen verder te verbeteren. Zorgen voor een goede verbinding met andere afdelingen zoals Technisch Beheer, Development en Business Support.
  • Zorgen voor een goede verbinding/klanttevredenheid van/met de business.

Nicole van den Wildenburg

  • Opzet nieuwe Architectuur SharePoint omgeving communicatie.
  • Opstellen PSA Architectuur Communicatie afdeling

Daan Prudon

  • Teamleiding klantadvies, inrichten en verbeteren van processen, verbetering resource management.

Het betreft hier:

Het leiding geven van één van de zes teams van de afdeling klantadvies. De afdeling klantadvies behandelt de complexe vragen.

Verantwoordelijk voor team  klantadvies. Doelstelling is om zowel naast leiding geven aan een van de teams de andere teams helpen verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

  • Functioneel beheer applicatie Front Office 

Klaas de Vries -senior functioneel beheerder

Sinds 1 oktober 2015 ben ik met veel plezier werkzaam via Talent123 als senior functioneel beheerder bij het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Het CAK is een dynamische organisatie die overheidstaken uitvoert voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Een belangrijk deel van de taken omvat het vaststellen en innen van wettelijk verplichte eigen bijdrages. Jaarlijks verandert er veel in de zorg qua wetgeving en daarom moeten de werkprocessen en systemen hierop worden aangepast.

Mijn aandachtsgebied betreft het proces “voorlichten” binnen de Front Office. Daarom ben ik bezig bij het Klant Contact Center om de perfecte intermediair te zijn tussen gebruikers, leveranciers en ICT organisatie. Eén van mijn speerpunten is om het Work Force Management pakket van Verint verder te optimaliseren dat wordt gebruikt door call center agenten, klantadviseurs, trafficers, kwaliteit coaches, managers en het besturingsteam.